Om Inspiro

Företaget Inspiro startades 1990 i samband med Manuela Popiels behov för kreativa utlopp
i en egen verksamhet.

Logik, datorer, internet
Manuela är i grunden Fil mag Systemvetare som från allra första början har arbetat med systemering och programmering, därefter utvecklat sig vidare genom otaliga antal kurser inom och utanför området.

När internet kom i sin linda, blev det självklart val att satsa på en verksamhet inom webben som har utvecklats så snabbt och intensivt att det hela tiden har varit roligt att hänga med. Idag är internet inte bara ett etablerat marknadsföringskanal men också ett sätt att leva tack vare den tillgängligheten och snabbheten att komma åt den enorma och fantastiska informationskällan från hela världen. Det vill man aldrig sluta arbeta med...

Konstnärlig ådra och design
Vid sidan om det logiska har det alltid funnits en kreativ ådra hos Manuela som målar i olja, fotar, skulpterar i lera och gör blomsterarrangemang, mm. Behovet att utrycka sig kreativt resluterade i professionella utbildningar inom:
foto, grafisk design och multimedia.
Sedan dess har Manuela med stor passion verkat inom dessa områden i arbetslivet.

Utbildning, föreläsning
Manuela har en naturlig förmåga att lära ut. Redan som student gav hon lektioner i engelska för barn med mycket bra resultat. I arbetslivet höll Manuela i utbildningar inom datorer och programvaror för företag som hon själv tog fram och genomförde. Hon fick alltid väl godkänt betyg för sina utbildningar. Det blev också föreläsningar inom multimedia design på LTH i Lund med applåder från publiken som tack för intressant framförande samt en del föreläsningar på Arbetsförmedlingen. Manuela är en entusiastisk och kunnig förelesare.


Du är varmt välkommen att höra av dig.

Företaget är moms och F-skatt registrerat.

Kontakta InspiroGå tillbaka
Tillbaka

© Copyright Inspiro 1990-2015, samtliga bilder och design är copyright skyddade